próba

2009.06.28. 19:02 Nico Tindeath

 

A műsorvezető a Napkeltében is feltűnt, de a Magyar Televízió alkalmazásában áll, ezért esett rá a választás. A díszletek már felépültek, a főcímet még készítik. A köztévé reméli, hogy a Napkelte lassan három éves bojkottja után az ellenzéki párt politikusai elfogadják majd a meghívást az új műsorba.

Elkészült a Ma reggel című műsor első adástükre, vagyis a műsor menetét tartalmazó vázlat, hétfőn indulhat a legfontosabb közéleti témákat feldolgozó új reggeli műsorfolyam az m1-es és az m2-n. A Ma reggel a Nap-kelte helyett jelentkezik.

A köztévé pénteken sugározta utoljára a Nap-kelte című produkciót, aznap, amikor felmondta a szerződést a magazinműsort készítő társasággal. Szombaton a Napkelte még elkészítette műsorát, de az már nem került adásba, csak a műsor honlapján látható.

Az MTV közleménye szerint az új reggeli műsort a Napkeltében is feltűnő Süveges Gergő vezeti majd a következő napokban. Ő jelentkezik be elsőként hétfőn fél hét után tíz perccel a korábbi reggeli adásfolyam helyébe lépő produkcióban, és úgy tűnik, több napig, minden reggel ő lesz majd a műsorvezető.

Az új műsor az MTV óbudai gyártóbázisán, az 1-es stúdióban, belső gyártásban készül. Az elmúlt három napban elkészült a díszlet, a főcímet vasárnap este véglegesítik.

A műsor a korábbi reggeli adásfolyamot is felügyelő közéleti főszerkesztőség égisze alatt készül, a stábban azonban helyet kaptak az MTV hír- és a szórakoztató főszerkesztőségének belsős munkatársai is. Az MTV számított a Nap-kelte korábbi felelős szerkesztőjére, de Lakat T. Károly távolmaradása miatt a Ma Reggel megbízott felelős szerkesztője Horváth Szilárd, aki az Orbán-kormány alatt a Hét és a Híradó főszereksztője is volt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tag4 tag5 tag6

A bejegyzés trackback címe:

https://luckysztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr921213975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása